Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Ahjuliha mädarõikaga

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mahlaselt maitsev mädarõikamaitseline liha üleküpsetatud juustuga


Koostisained

1 kg Sealiha (kaelakarbonaad)
150 g Sibul
150 g Juust
20 g Mädarõigas
10 g Küüslauk
1 tk Puljongikuubik (liha)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika sealihast umbes ühe sentimeetrise läbimõõduga viilud ning vasarda viilud pisut õhemaks
2. Pruunista liha praepannil, maitsesta soola ja pipraga ning aseta ahjuplaadile puljongi sisse
3. Küpseta fooliumiga kaetult 30 minutit 250 kraadi juures
4. Poole tunni möödudes võta liha ahjust välja ning pane igale tükile peale mädarõigast, küüslauku ja ratasteks lõigatud sibulat. Maitsesta veelkord soola ja pipraga
5. Küpseta liha fooliumi alla kaetult veel paarkümmend minutit
6. Kõige lõpus, kui liha on täiesti küps, aseta viiludele riivitud juust. Pane praad uuesti ahju ning küpseta kuni juust on kuldpruun.
7. Lisandiks sobib kõrvale ideaalselt aurutatud köögivili: kartulid, porgandid ning rohelised kaunoad.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi