0
Värsked soolakurgid
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pruunista liha praepannil, maitsesta soola ja pipraga ning aseta ahjuplaadile puljongi sisse
3. Küpseta fooliumiga kaetult 30 minutit 250 kraadi juures
4. Poole tunni möödudes võta liha ahjust välja ning pane igale tükile peale mädarõigast, küüslauku ja ratasteks lõigatud sibulat. Maitsesta veelkord soola ja pipraga
5. Küpseta liha fooliumi alla kaetult veel paarkümmend minutit
6. Kõige lõpus, kui liha on täiesti küps, aseta viiludele riivitud juust. Pane praad uuesti ahju ning küpseta kuni juust on kuldpruun.
7. Lisandiks sobib kõrvale ideaalselt aurutatud köögivili: kartulid, porgandid ning rohelised kaunoad.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mahlaselt maitsev mädarõikamaitseline liha üleküpsetatud juustuga
Koostisained
1 kg | Sealiha (kaelakarbonaad) |
150 g | Sibul |
150 g | Juust |
20 g | Mädarõigas |
10 g | Küüslauk |
1 tk | Puljongikuubik (liha) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sealihast umbes ühe sentimeetrise läbimõõduga viilud ning vasarda viilud pisut õhemaks2. Pruunista liha praepannil, maitsesta soola ja pipraga ning aseta ahjuplaadile puljongi sisse
3. Küpseta fooliumiga kaetult 30 minutit 250 kraadi juures
4. Poole tunni möödudes võta liha ahjust välja ning pane igale tükile peale mädarõigast, küüslauku ja ratasteks lõigatud sibulat. Maitsesta veelkord soola ja pipraga
5. Küpseta liha fooliumi alla kaetult veel paarkümmend minutit
6. Kõige lõpus, kui liha on täiesti küps, aseta viiludele riivitud juust. Pane praad uuesti ahju ning küpseta kuni juust on kuldpruun.
7. Lisandiks sobib kõrvale ideaalselt aurutatud köögivili: kartulid, porgandid ning rohelised kaunoad.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi