Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 1


Ahjukartulid Ahjukartulid
  • 3 portsjonit
  • 60 min

Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Värske koorega kartuli saab ahjus kiiresti kuldpruuniks ja mõnusaks ampsuks, kas dipikastmega näksimiseks või prae kõrvale.


Koostisained

0.5 kg Kartul (värske)
2 tk Küüslauk (küüs)
2 spl Oliivõli
2 tl Sool (ürdi)

Valmistamine

1. Pese veega kartulid korralikult puhtaks, et jääks vaid õhuke koor
2. Väiksemad kartulid lõika pooleks, suuremad veel omakorda sektoriteks nii, et moodustuksid parajad suutäied
3. Aseta kartulid ahjuvormile
4. Sega kausikeses omavahel oliivõli ning ürdisool. Purusta segu sisse ka küüslauguküüned
5. Kalla maitseõli ühtlaselt kartulitele ja sega nad kõik käega korralikult läbi
6. Küpseta 200 kraadi juures umbes kolmveerand tundi

Pildil on samas ahjuvormis kartulite kõrval fooliumis veel peet koos sibula ja eraldi ürtide ning kastmega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi