1
Hasselbacki ahjukartulid
« Tagasi
1
kommentaari
2. Väiksemad kartulid lõika pooleks, suuremad veel omakorda sektoriteks nii, et moodustuksid parajad suutäied
3. Aseta kartulid ahjuvormile
4. Sega kausikeses omavahel oliivõli ning ürdisool. Purusta segu sisse ka küüslauguküüned
5. Kalla maitseõli ühtlaselt kartulitele ja sega nad kõik käega korralikult läbi
6. Küpseta 200 kraadi juures umbes kolmveerand tundi
Pildil on samas ahjuvormis kartulite kõrval fooliumis veel peet koos sibula ja eraldi ürtide ning kastmega.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Värske koorega kartuli saab ahjus kiiresti kuldpruuniks ja mõnusaks ampsuks, kas dipikastmega näksimiseks või prae kõrvale.
Koostisained
0.5 kg | Kartul (värske) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 spl | Oliivõli |
2 tl | Sool (ürdi) |
Valmistamine
1. Pese veega kartulid korralikult puhtaks, et jääks vaid õhuke koor2. Väiksemad kartulid lõika pooleks, suuremad veel omakorda sektoriteks nii, et moodustuksid parajad suutäied
3. Aseta kartulid ahjuvormile
4. Sega kausikeses omavahel oliivõli ning ürdisool. Purusta segu sisse ka küüslauguküüned
5. Kalla maitseõli ühtlaselt kartulitele ja sega nad kõik käega korralikult läbi
6. Küpseta 200 kraadi juures umbes kolmveerand tundi
Pildil on samas ahjuvormis kartulite kõrval fooliumis veel peet koos sibula ja eraldi ürtide ning kastmega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi