3
Kodused pelmeenid
« Tagasi
Allikas: Toidud ainult taimedest
Autor: Mikk Mägi (retsepti lisas kasutaja atamsar)
0
kommentaari
1 tass jahu, 0,5 tassi vett, 1 tl soola
Täidis:
1 porgand, 2 keedetud kartulit, 2 peotäit hiina kapsast, 2 küüslauguküünt, 0,5 tšillikauna, väike jupp porrut, 1 tl karripulbrit, 1 sl sojakastet, soola
Valmistamine:
1.Sega tainas ja lase sel vähemalt 5 minutit seista.
2. Tükelda tšilli, porru, küüslauk, hiina kapsas ja riivi porgand.
3. Prae köögiviljad pannil kergelt läbi, tõsta kaussi ja riivi juurde keedetud kartul.
4. Maitsesta karripulbri, sojakastme ja soolaga. Lase jahtuda.
5. Rulli tainas õhukeseks ja lõika tassi abil sobiliku suurusega kettad.
6. Pane iga ketta sisse täidist. Niisuta ääred märja näpuga, keera tainaotsad kokku ja suru servad kahvliga kinni.
7. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures 10-25 minutit.
8. Serveeri dipikastme või maitsestamata sojajogurtiga.
Tweet
« Tagasi
- 2 portsjonit
Allikas: Toidud ainult taimedest
Autor: Mikk Mägi (retsepti lisas kasutaja atamsar)
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Ilma lihata pelmeenid on mõeldud taimetoitlastele. Retsept pärineb taimetoidu kokaraamatust «Toidud ainult taimedest».
Koostisained
2 tk | Kartul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Porgand |
0.5 tk | Tšilli (kaun) |
1 spl | Sojakaste (hele) |
1 tl | Karri (pulber) |
Hiinakapsas (Pac Choi) | |
Porrulauk | |
Jahu (nisu) | |
Vesi | |
Sool |
Valmistamine
Tainas:1 tass jahu, 0,5 tassi vett, 1 tl soola
Täidis:
1 porgand, 2 keedetud kartulit, 2 peotäit hiina kapsast, 2 küüslauguküünt, 0,5 tšillikauna, väike jupp porrut, 1 tl karripulbrit, 1 sl sojakastet, soola
Valmistamine:
1.Sega tainas ja lase sel vähemalt 5 minutit seista.
2. Tükelda tšilli, porru, küüslauk, hiina kapsas ja riivi porgand.
3. Prae köögiviljad pannil kergelt läbi, tõsta kaussi ja riivi juurde keedetud kartul.
4. Maitsesta karripulbri, sojakastme ja soolaga. Lase jahtuda.
5. Rulli tainas õhukeseks ja lõika tassi abil sobiliku suurusega kettad.
6. Pane iga ketta sisse täidist. Niisuta ääred märja näpuga, keera tainaotsad kokku ja suru servad kahvliga kinni.
7. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures 10-25 minutit.
8. Serveeri dipikastme või maitsestamata sojajogurtiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi