4
Mahe aasiapärane kanaroog
« Tagasi
0
kommentaari
2. Haki sibul peeneks, purusta küüslauk ja sega kausis hakkliha sisse.
3. Leota murendatud leib vees.
4. Lisa hakklihasegule toores muna, leotatud leib ja tšhillikaste.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Vormi segust pätsike ning paki fooliumisse.
6. Küpseta 200 C juures 15 minutit, ava foolium ning küpseta kuni liha on pealt pruun ja krõbe.
Soovi korral võid määrida valminud pikkpoisi peale kerge kihi tshillikastet.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Tuntud kodune roog aasiapärase maitsevarjundiga
Koostisained
500 g | Hakkliha (veise) |
100 g | Tshillikaste |
50 g | Leib (rukki) |
2 tk | Muna |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
Vesi | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori sibul ja küüslauk.2. Haki sibul peeneks, purusta küüslauk ja sega kausis hakkliha sisse.
3. Leota murendatud leib vees.
4. Lisa hakklihasegule toores muna, leotatud leib ja tšhillikaste.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Vormi segust pätsike ning paki fooliumisse.
6. Küpseta 200 C juures 15 minutit, ava foolium ning küpseta kuni liha on pealt pruun ja krõbe.
Soovi korral võid määrida valminud pikkpoisi peale kerge kihi tshillikastet.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi