Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Aasiapärane pikkpoiss

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Tuntud kodune roog aasiapärase maitsevarjundiga


Koostisained

500 g Hakkliha (veise)
100 g Tshillikaste
50 g Leib (rukki)
2 tk Muna
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul
Vesi
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori sibul ja küüslauk.
2. Haki sibul peeneks, purusta küüslauk ja sega kausis hakkliha sisse.
3. Leota murendatud leib vees.
4. Lisa hakklihasegule toores muna, leotatud leib ja tšhillikaste.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Vormi segust pätsike ning paki fooliumisse.
6. Küpseta 200 C juures 15 minutit, ava foolium ning küpseta kuni liha on pealt pruun ja krõbe.

Soovi korral võid määrida valminud pikkpoisi peale kerge kihi tshillikastet.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi