0
Pizza Margherita
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Hõõru kanakoivad kokku tüümiani, soola ning pipraga.
3. Pane ahjupoti põhja küüslauguküüned salvei lehed ning rosmariini.
4. Tõsta kanakoivad potti ning kalla peale oliiviõli.
5. Sega koivad kergelt läbi ning kata ahjupott kaanega.
6. Tõsta roog 200C ahju ning küpseta umbes 1-1,5 tundi.
7. Serveeri koos meelepärase lisandiga.
Roa võid valmistada ka tervest kanast, kuid siis arvesta pisut pikema küpsemise ajaga.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 10+80 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Prantsusmaalt pärinev lihtsalt valmiv, aromaatne ning maitseküllane roog
Koostisained
12 tk | Kanaliha (poolkoib) |
4 tk | Küüslauk |
100 ml | Oliiviõli |
8 tk | Salvei |
Tüümian (kuivatatud) | |
Rosmariin (värse) | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Eralda küüslaugu küüned üksteisest ning puhasta nad koortest.2. Hõõru kanakoivad kokku tüümiani, soola ning pipraga.
3. Pane ahjupoti põhja küüslauguküüned salvei lehed ning rosmariini.
4. Tõsta kanakoivad potti ning kalla peale oliiviõli.
5. Sega koivad kergelt läbi ning kata ahjupott kaanega.
6. Tõsta roog 200C ahju ning küpseta umbes 1-1,5 tundi.
7. Serveeri koos meelepärase lisandiga.
Roa võid valmistada ka tervest kanast, kuid siis arvesta pisut pikema küpsemise ajaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi